Info - Folders & Brochures

Hoe verminder ik straling in huis. Een dubbelzijdige A4 van meetkundige Conny Vroegop bedoeld voor buren, vrienden en familie. Zonnepanelen worden hier niet besproken, dat vraagt meer uitleg. De kwaliteit van de omvormers geven vaak problemen.

Folder stichting Elektro HyperSensitiviteit 2019

Informatie en tips m.b.t. straling. Over straling, de effecten ervan en hoe straling te verminderen. Met dank aan Marijke Verstege, electro-hooggevoelige.

Draadloos internet, draadloze telefoons en -baybyfoons. Wat zijn de risico`s voor uw gezondheid?` Folder over WiFi en Dect. Gratis ex te bestellen, ook voor Nederland. 

Flyer A5 Zeeuws Platform Stralingsrisico 

Mobiel bellen, voorkom gezondheidsklachten, een folder voor jongeren van 12-16 jaar: Mobiel bellen kan schade geven aan je gezondheid. Wetenschappers in meerdere landen hebben daar aanwijzingen voor gevonden, in bijgaande folder hierover informatie. Stichting  De Kinderconsument raadt kinderen en ouders aan voorzichtig te zijn met mobiel bellen.

Verstandig omgaan met de mobiele telefoon een uitgave van het Nationaal Platform Stralingsrisico`s

Elektromagnetische velden, verborgen milieuvervuilers en veroorzakers van elektrosensitiviteit. Fictie of realiteit?  Een brochure van het Nationaal Platform Stralingsrisico`s