Straling - Nieuwe technieken

Tijdens een persconferentie presenteerde het Engelse Exradia de Wi-Guard, een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde oplossing om de mogelijk schadelijke gevolgen die EMF straling op het menselijk lichaam kan helpen te voorkomen.

Het Engelse bedrijf onderhandeld momenteel met diverse toestelmakers voor de implementatie van Exradia in toekomstige mobiele telefoons (en natuurlijk ook WiFi routers en andere draadloze apparatuur die vergelijkbare EMF straling uitstoten). Als ze dat lukt dan hoeven ze natuurlijk het grotendeels sceptische publiek niet te overtuigen om hun omzet veilig te stellen. Volgens J. Peter Shaw is het aan de producenten van de betreffende apparatuur om de preventieve voordelen van Exradia aan hun klanten duidelijk te maken. Mochten de in het onderzoek ontdekte gevolgen van EMF straling schadelijk zijn, dan kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je die nadelen niet kunt krijgen van toestellen die met een Wi-Guard uitgerust zijn.

Exradia baseerde de Wi-Guard op een gedegen wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door het Amerikaanse Leger over de gevolgen van EMF (elektromagnetische velden) voor het menselijk lichaam.

>>> lees verder